Албум # 1

​Абитуриентският празник е един от най- важните и весели празници. Моята цел като фотограф е да ви удовлетворя напълно като клиент. Искам да създам оригинални изображения, пригодени за вас, вашата личност и вашето семейство. Аз се гордея с гъвкавостта и времето, което прекарвам за подготвянето, индивидуализирането и редактирането на вашият абитуриентски празник.

Албум # 2

Знам колко важни са красивите снимки и искам да осъзнаете колко са важни и за мен. Фотографията е инвестиция, която ще продължи вечно. Снимките направени в резултат на работата ни като екип ще бъдат ценени за цял живот. Отделям специално време  за всяка сесия, за да се уверя, че ще получа снимките, които ми трябват за вашата галерия

Албум # 3

Обичам да правя нещата прости и всеобхватни. Затова всички албуми включват изображения с висока разделителна способност, както и такива за споделяне в интернет доставени чрез цифрово изтегляне, за да можете да ги споделяте и да ги показвате, колкото искате.

Албум # 4

Не е нужно да избирате между любимите си изображения, за да ги запазите. Не поставям ограничение колко снимки редактирам - включвам всичко и всичко, което изглежда добре е в галерията ви.

Албум # 7

Албум # 8

Албум # 9

Албум # 10

Албум # 11

Албум # 12

Албум # 12 А

Албум # 14

Close Menu