Церемонията по кръщаване на детето ви е един от първите важни обреди, които децата преживяват в живота си. Затова е важно това събитие да бъде отразено както трябва.  Както можете да видите от албумите  аз предлагам модерна и свежа репортажна фотография . Тук важно е да се заснеме историята на деня, която се разказва. 

Аз съм спокоен, не бързам, не се стресирам (все пак имам снимани над 300 кръщенета), a това е важно за начина, по който протича този така важен за вас ден. Когато се снима събитие от живота като това, познаването на ритуалите е неоценим актив за един фотограф. Искам да уловя този празник на приятели и семейство, които се събират, за да отпразнуват този специален момент.

​Добре уловената церемония  ще бъде нещо запомнящо се, което детето и вие като родители ще се гордеете в бъдеще. Особено обичам да правя емоционални снимки на детето с майката, както и кръстниците. Независимо дали става дума за кръщене с поканени много гости или просто за семейството с вашите най-близки приятели, аз  съм с вас колкото ви е необходимо. 

Задължително след ритуала в църквата излизаме навън иправим страхотна фотосесия на детето, родителите, кръстниците и всички роднини и приятели. Нямa ограничение на снимките! 

Всичките ви идеи за снимки щебъдат изпълнени. Малка част от моето портфолио от снимки на  кръщента  

могат да бъдат разгледани  тук,  и би било изключително удоволствие да ми разкажете

 вашите впечатления след като го разгледате!

Close Menu