Сватбата е един от най- важните дни в живота ни. Затова модерното и качествено заснемане са изключително важни. Моето виждане за заснемане на сватби е не само репортажното отразяване на събитието, но и улавянето на неповторими моменти! Моята работа е след време когато разглеждате снимките от сватбата да се усмихнете, да си спомните точно този момент от снимката, да се сетите точно какви чувства сте изпитали тогава.
 Относно параметрите на сватбата, най- добрият вариант е веднага щом имате определена дата да се свържете с мен, за да уговорим среща, на която ще можем да се опознаем и да обменим идеи за големия ден. Пределагам няколко варианта за заснемане на сватби, но съм отворен за интересни предложения и офертите са достатъчно гъвкави така, че заедно с вас да премахваме или да добавяме всичко което ще пожелаете.

Вариант 1:

Цялостно заснемане на сватбения ден – от приготвянето на булката или младоженеца до последния ритуал в ресторанта (разрязването на тортата).
Време за заснемане: 10 астрономически часа.
 Какво получавате:
– неограничен брой снимки.
– професионална художествена обработка на всички кадри. Снимките ще получите онлайн в специално създадена за вас галерия, защитена с парола. 
– всички кадри ще бъдат предоставени в два варианта: по – малка резолюция за качване в интернет и максимално висока резолюция за печат.

 
Всички снимки ще получите до 10 работни дни!!!
   Цена: 700 лв.
   Важно:
– Допълнителното оставане на фотографа след последния ритуал на сватбата по желание на младоженците или гостите се таксува отделно.
– За сватби които са извън рамките на София следват допълнителни уговорки за транспорт и нощувка.Вариант 2:

Включва всичко от вариант 1 плюс отделна фотосесия на младоженците преди, по време или след сватбата. Мястото на заснемане на фотосесията е различно от мястото на сватбата. Датите и мястото на фотосесията се уточняват допълнително. Продължителност на фотосесията 2 астрономически часа.
 Пакетна цена: 900 лв.


Вариант 3:

​Включва всичко от пакет 1+2 и е за сватби с над 150 гости при които е необходимо наемането на втори фотограф за пълното отразяване на събитието.
   Време: 12 астрономически часа.
   Цена: 1200 лв.


 телефон за връзка: 0895 485 181

Close Menu