Както можете да видите от тази малка селекция от албуми, моят стил е забавен  и ненатрапчив. Независимо дали провеждате двучасова сесия или мини сесия, целта ми е да уловя вашето семейство -да се забавлявате, да покажете любов или пък хаос, да създавате спомени, както и да получите снимки, които ще ви накарат да се усмихвате дълго време.

И ето най– после, появила се е светлината на живота ви!

Какво по хубаво от това да заснемем първите дни на вашето съкровище. В домашна обстановка сред играчки и уют ще направим невероятни снимки.Какво по- голямо удоволствие от това да погледнете сладките снимки на вашето бебе!

Бебешка Фотосесия

Това е мястото, където забавлението наистина започва! Моите сесии протичат като разходка в парка без да гледаме часовника и да се притесняваме от времето и обикновено предизвикват много смях. Всички сесии се водят не от мен, а от децата, което означава, че следваме техните желания. Ние играем, разговаряме, отделяме време те да свикнат с мен и с камерата. За семейни снимки ще ви дам някаква насока, но няма да има заучени пози. Искам да уловя истинските връзки между вас.

Детска Фотосесия

Гледайки колко бързо расте моето собствено дете и как продължава да се променя всеки ден, аз виждам колко лесно е да се пропуснат красивите моменти от ежедневието. Независимо дали става въпрос за конкретна случка или просто хаосът на семейния живот, се надявам снимките ми да ви помогнат да заснемем малко от вашата история, запазвайки спомените за години напред.

Фотосесия +

Колкото повече-толкова повече! ​ Мечо Пух

Семейна фотосесия

Семейната фотография е специална и уникална, защото улавя най-запомнящите се моменти в живота и времето на тези, които обичаме най-много.

Семейна фотосесия # 2

Правя семейни фотосесии през цялата година. Всичко, от което се нуждая, е малко светлина, едно семейство, и ще направим чудеса. Пролетта и скачането в локви могат да бъдат забавни. Събиране и хвърлянето на есенните листа е страхотно. Сняг? Супер! Имате ли домашни любимци? Доведете ги, те също са част от семейството.

Фотосесия мама и аз

Можете да се отпуснете и да се насладите на вашите снимки, знаейки, че сте в опитни ръце. Kлиентът е важен за мен и аз работя усилено, за да дам спомените, които заслужава.

Close Menu