Как бихте описали вашия фотографски стил?
 -Обичам да снимам възможно най- незабележимо и с много малко нагласени пози. По този начин се получават красиви снимки които излъчват спокойствие, радост и всички положителни чувства които показвате. Харесвам естествената светлина и се стремя да се възползвам максимално от нея. Много голяма част от снимките във фотосесиите ми са направени на естествена светлина.

Къде се намирате и снимате ли в други градове?
-Аз съм фотограф, базиран в София . Обичам да пътувам! Пропътувал съм и съм снимал в цялата ни хубава България. Така че просто се свържете с мен и научете повече за пътните разходи във вашия район.

Трябва ли да направим среща?
-Да.Ще седнем да изпием заедно по едно кафе.Харесва ми да се запозная с булката и младоженеца лично.  Искам да ви опозная като хора. Това наистина ми помага чисто творчески да нахвърлям някои идеи. По време на консултацията преглеждаме целия процес- фотосесия, вашите виждания за сватбения ден, отговарям на въпросите, които може да има, обсъждаме специалните моменти, гости или конкретни снимки, които бихте искали да снимам.


Чувстваме се неудобно пред камерата. Някакъв съвет?
-Усещането за неудобство,когато започнем да снимаме, е нормално. Но няма да продължи дълго.
Това е ново преживяване за вас и моята работа е да ви накарам да се чувствате комфортно.​Трябва ви малко време и ще престанете  се притеснявате и ще се върнете към нормалното си естествено поведение. Колкото повече време минава толкова по- естествени ще сте и снимките ви ще бъдат много красиви. Обещавам.


​Колко снимки ще получим?
-Всичко зависи от избора ви на сватбен пакет, колко хора ще има на сватбата, времето, детайлите, колко добър е вашият DJ и колко ще се забавлявате и танцувате вие, вашите приятели и семейство. Има толкова много фактори. Средно на сватба правя към 1000 снимки.

Искаме да ви ангажираме. Как става това?
-Щом имате яснота за датата се свържете с мен на телефон  0895 485 181   за да се уговорим.  Това е всичко :))) 

Close Menu