Как бихте описали вашия фотографски стил?
 -Обичам да снимам възможно най- незабележимо и с много малко нагласени пози. По този начин се получават красиви снимки които излъчват спокойствие, радост и всички положителни чувства които показвате. Харесвам естествената светлина и се стремя да се възползвам максимално от нея. Много голяма част от снимките във фотосесиите ми са направени на естествена светлина.


В колко часа се провеждат сесиите?
-Идеалното време е сутринта, колкото е възможно по-рано. Това е по няколко причини: ранната утринна светлина е прекрасна, децата често са най-жизнерадостни след добър сън, а също така и парковете са най свободни. Ако рано сутрин не е вашето време ;)), аз ще съм щастлив да намеря време, което да е подходящо за вашето семейство.


Къде се провежда фотосесията?
-Едночасовите сесии се провеждат на едно място – в дома ви или в някой от софииските паркове. По-дългите дву или три часови сесии могат да бъдат на различни места – може да снимаме от вашия дом и след това да се преместим на място, което значи много за вас като семейство. Отворен съм за всякакви предложения и дестинации.

Ами ако вали дъжд?
-Ако прогнозата за времето два три дни по- рано показва дъжд има два варианта. Единия е да преместим фотосесията за друга свободна дата, а другия е да се подадем на импулса и да направим страхотни снимки на децата скачащи в локвите:))

А ако децата са болни?
–В една фотосесия най- важното е цялото семейство да се чувствате комфортно затова от моя страна няма проблем, все пак всички сме хора. Ще преместим фотосесията за удобна и за вас и за мен друга дата. Единствената ми молба е да ме уведомите възможно най- рано за да мога да реагирам.


Как да се облечем?
-Облечете това в което се чувствате най- удобно, това което показва каква личност сте. Пастелните тонове са добра идея може да сложите и някакъв акцент, но помнете че все пак искаме на снимките да привличат внимание лицата, позите на тялото и емоциите, а не твърде цветните дрехи.

Трябва ли да донесем нещо на сесията?
– Чудесно е, ако можете да донесете любимите си детски играчки, колички, топки, хвърчила, мехурчета – всичко, което ви харесва да правите заедно като семейство. 

Как да си запишем фотосесия при вас?
-Просто се свържете с мен на телефон  0895 485 181   за да се уговорим. Това е всичко :))) 

Close Menu